VVR-Oriëntatielijn

De VVR-Oriëntatielijn is een nieuw product binnen het uitgebreide portofolio van de Van Velsen Groep. Deze geleide markering is innovatief, breed toepasbaar en gericht op toegankelijkheid en mobiliteit voor blinden en slechtzienden.

U kunt onze Oriëntatielijn onder andere herkennen nabij het International Criminal Court te Den Haag en het Centraal Station te Amsterdam. Bekijk de foto impressie voor meer interessante projecten waar onze markeringen de reizigersstromen in goede banen leiden. Alle relevante informatie met betrekking tot de VVR-Oriëntatielijn is te vinden in de brochure.

Blindegeleide Noppenmarkering Blindegeleide Noppenmarkering Blindegeleidelijnen toegepast op het perron van Station Breukelen Opdrachtgever: ProRail<br><br>Blindegeleidelijnen toegepast op het perron van Station Amsterdam Lelylaan<br><br>Oktober 2011 Opdrachtgever: ProRail<br><br>Blindegeleidelijnen toegepast op het perron van Station Amsterdam Lelylaan<br><br>Oktober 2011 Opdrachtgever: ProRail<br><br>Blindegeleidelijnen toegepast op het perron van Station Amsterdam Lelylaan<br><br>Oktober 2011 Opdrachtgever: DIVV Amsterdam<br><br>De VVR-Oriëntatielijn toegepast op straatwerk, ter hoogte van Centraal Station Amsterdam (IJ-zijde)<br><br>Mei 2015 Opdrachtgever: Gemeente Amsterdam, Stadsdeel Zuid-Oost<br><br>Blindegeleide Noppenmarkering toegepast op 33 trappen, verspreid in de wijken<br><br>Juni 2014 Opdrachtgever: Gemeente Hendrik Ido Ambacht<br><br>De VVR-Oriëntatielijn toegepast op straatwerk, ter hoogte van winkelcentrum Hoog Ambacht<br><br>November 2014 Opdrachtgever: Gemeente Hendrik Ido Ambacht<br><br>De VVR-Oriëntatielijn toegepast op straatwerk, ter hoogte van winkelcentrum Hoog Ambacht<br><br>November 2014 Toepassing van de VVR-Oriëntatielijn op straatwerk, ter hoogte van het International Criminal Court te Den Haag<br><br>Juli 2015