Actueel bij VVR

Nieuwtjes en weetjes...

Innovatie bij VVR: Robot Plotter

Met behulp van de Robot Plotter kunnen wij voor u de markeringen snel en efficient uitzetten. De automatisch gestuurde robot kan op elke ondergrond gebruikt worden. Wij voeren de coördinaten in van de lengtemarkeringen en de robot kan tot wel acht uur aan het werk.

Lees meer over DE ROBOT PLOTTER 

de VVR-app

Begin dit jaar hebben wij onze nieuwste innovatie uitgerold: de VVR-app. Het doel van deze app is onze klanten te ontzorgen. Dankzij deze gebruiksvriendelijke app kan je op een effectieve manier de toestand van de markeringen in je gemeente in kaart brengen. De app neemt je volledig digitaal mee van inspectie tot facturatie. Deze uniforme werkwijze, waarbij geen papier aan te pas komt, zorgt ervoor dat zowel jij als wij op ieder moment weten wat de status is van het onderhoud in jouw gemeente.

Eerste test

Bij het ontwikkelen van de app werd er uiteraard ook uitvoerig getest in de praktijk. De primeur daarvoor ging naar Michel Dubbelman, wegbeheerder bij de gemeente Dordrecht, die in augustus 2019 de eerste schouw deed met de app. Een medewerker van Van Velsen ging met hem op pad om het hele proces en alle functionaliteiten van de app te doorlopen.

Voorzien van een tablet en fluo hesje trokken ze Dordrecht in om enkele markeringen te schouwen. Met zijn tablet trok Michel foto’s van de markeringen die hij vervolgens verbond aan een locatie. Op die manier is meteen inzichtelijk wat de toestand is van de betreffende markering. Door geotagging weten we ook exact waar deze locaties zich bevinden. Terug op kantoor logde Michel in op zijn vaste computer om zelf zijn offerte samen te stellen.

Achter de schermen

De offerte stel je samen aan de hand van diverse filters. Dit werkt transparant omdat prijzen en hoeveelheden inzichtelijk zijn. De markeringen die niet geselecteerd worden blijven in de app staan en kunnen in een volgende onderhoudsronde opnieuw meegenomen worden.

Als de offerte wordt goedgekeurd gaan wij over tot de uitvoering. Ook de wegmarkeerders van Van Velsen Reflectielijnen werken met een tablet en verwerken de producties in de app. Daarnaast maken ze ook foto’s van het uitgevoerde werk zodat de klant het eindresultaat meteen kan bekijken. Na afronding wordt er een automatische factuurspecificatie gestuurd, waarbij eventuele afwijkingen gespecificeerd zijn per locatie.

Meer weten?

Ondertussen zijn al verschillende gemeenten enthousiast aan de slag met onze app. Ben jij ook benieuwd naar dit technisch hoogstandje en wil je hier graag gebruik van maken? Neem dan snel contact met ons op!

Neem contact met ons op

 

DE SCHOONSTE VERF VAN NEDERLAND

RAW Paints Contrete is een zeer duuzaam en milieuvriendelijke coating die wij zowel handmatig als machinaal kunnen aanbrengen. Dit product is uitermate geschikt voor het coaten van grote betonnen oppervlakken zoals bijvoorbeeld een kunstwerk. Het product is gemaakt van minerale grondstoffen en is vrij van vluchtige organische stoffen. Daarnaast wordt het op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd een gebracht.

https://www.rawpaints.com/

VVR App

Begin dit jaar hebben wij onze nieuwste innovatie uitgerold: de VVR-app. Het doel van deze app is onze klanten te ontzorgen. Dankzij deze gebruiksvriendelijke app kan je op een effectieve manier de toestand van de markeringen in je gemeente in kaart brengen. De app neemt je volledig digitaal mee van inspectie tot facturatie. Deze uniforme werkwijze, waarbij geen papier aan te pas komt, zorgt ervoor dat zowel jij als wij op ieder moment weten wat de status is van het onderhoud.

Eerste test

Bij het ontwikkelen van de app werd er uiteraard ook uitvoerig getest in de praktijk. De primeur daarvoor ging naar Michel Dubbelman, wegbeheerder bij de gemeente Dordrecht, die in augustus 2019 de eerste schouw deed met de app. Een medewerker van Van Velsen ging met hem op pad om het hele proces te doorlopen.

Voorzien van een tablet en fluo hesje trokken ze Dordrecht in om enkele markeringen te schouwen. Met zijn tablet trok Michel foto’s van de markeringen die hij vervolgens verbond aan een locatie. Op die manier is meteen inzichtelijk wat de toestand is van de betreffende markering. Door geotagging weten we ook waar deze locaties zich exact bevinden. Terug op kantoor logde Michel in op zijn vaste computer om zelf zijn offerte samen te stellen.

Achter de schermen

De offerte stel je samen aan de hand van diverse filters. Dit werkt transparant omdat prijzen en hoeveelheden inzichtelijk zijn. De markeringen die niet geselecteerd worden blijven in de app staan en kunnen in een volgende onderhoudsronde opnieuw meegenomen worden.

Als de offerte wordt goedgekeurd gaan wij over tot de uitvoering. Ook de wegmarkeerders van Van Velsen Reflectielijnen werken met een tablet en verwerken de producties in de app. Ook zorgen onze medewerkers op de weg dat er foto’s gemaakt worden zodat de klant het eindresultaat meteen kan bekijken. Na afronding wordt er een automatische factuurspecificatie gestuurd, waarbij eventuele afwijkingen gespecificeerd zijn per locatie.

Meer weten?

Ondertussen zijn al verschillende gemeenten enthousiast aan de slag met onze app. Ben jij ook benieuwd naar dit technisch hoogstandje en wil je hier graag gebruik van maken? Neem dan contact met ons op via vanvelsen@vvr.nl of vul het contactformulier in.