Een streepje voor

Maak kennis met VVR

Van Velsen Reflectielijnen

SWARCO en Van Velsen gaan strategische samenwerking aan

14 juli 2020
Persbericht | Innovatie |

Wattens – Dinsdag 14 juli hebben SWARCO uit Wattens (AT) en Van Velsen Reflectielijnen uit Bodegraven (NL) een driejarige strategische samenwerking getekend.

Emiel de Bruin, algemeen directeur van Van Velsen bracht een bezoek aan het Oostenrijkse hoofdkantoor van SWARCO om in het bijzijn van SWARCO COO Philipp Swarovski de samenwerkingsovereenkomst met Coateq te ondertekenen. Namens Swarco ondertekende Ron Willemse als (exclusief) importeur Coateq de samenwerkingsovereenkomst.

Van Velsen en SWARCO zijn beiden marktleider in de markten waarop zij actief zijn. Beide bedrijven bundelen hun kennis en expertise om met innovatieve wegmarkeringen Nederland veiliger en duurzamer te maken. Deze samenwerking volgt op eerdere langjarige samenwerkingsovereenkomsten die Van Velsen sloot met onder andere het Duitse Hofmann Road Marking Systems en het Nederlandse Tyker. Hiermee brengt Van Velsen alle disciplines samen om haar leidende positie verder uit te bouwen.

Een belangrijk speerpunt in de samenwerking is om wegmarkeringen met een lagere milieu-impact te ontwikkelen die zorgen voor een betere zichtbaarheid in alle weersomstandigheden, dus ook als het donker is of regent. Deze markeringen zullen we testen en vervolgens op de markt brengen om zo ons steentje bij te dragen aan het vergroten van de verkeersveiligheid.

 

Over:

Van Velsen, toonaangevend sinds 1935, is marktleider in de applicatie van wegmarkeringen in Nederland. Van Velsen  is een landelijke speler en opereert van vestigingen in Bodegraven (hoofdkantoor), Drachten, Emmen en Oss. Dankzij het strategische partnership met Swarco verstevigt Van Velsen haar toonaangevende positie in de applicatie van wegmarkeringen, zowel vandaag als ook in de toekomst.

www.vvr.nl

SWARCO is een internationale en toonaangevende aanbieder van verkeers- en vervoerssystemen. Het bedrijf werd in 1969 opgericht in Wattens (Oostenrijk) waar ook het hoofdkantoor gevestigd is. SWARCO is gespecialiseerd in alles wat met verkeersveiligheid en vervoerssystemen te maken heeft zoals wegmarkeringen, straatverlichting en verkeersmanagement. Ze zijn een van de grootste spelers in de wereld van glasparels. SWARCO opereert wereldwijd met tachtig bedrijven en biedt innovatieve oplossingen en diensten met als doel de maatschappij op een veilige en milieuvriendelijke manier in beweging houden. Coateq is exclusief importeur van Swarco voor de Nederlandse markt.

https://www.swarco.com

 

Voor informatie naar aanleiding van dit persbericht kunt u contact opnemen met:

Reflectielijnen Van Velsen B.V.: Tine Schouteden

Coateq: Ron Willemse