Een streepje voor

Maak kennis met VVR

Van Velsen Reflectielijnen

Fijne feesten!

25 december 2020
Nieuws | Nieuws | Samenwerking

2020 loopt op z’n einde. Hoewel we allemaal blij zijn dat dit onverwachte en onvoorspelbare jaar achter ons ligt, kijken we graag nog eens terug op wat we hebben gerealiseerd.

In tegenstelling tot veel andere bedrijven hadden we het geluk om zelfs in volle coronacrisis te kunnen blijven doorwerken. Met de nodige aanpassingen aan onze werkwijzen en extra alertheid van onze medewerkers zijn we erin geslaagd om te allen tijde veilig te blijven werken.

Binnen onze sector vielen natuurlijk wel rake klappen, en dat had hoe dan ook een invloed op ons werk. Echt grote werken hadden we dit jaar niet, maar van we hebben talloze andere grote en minder grote klussen kunnen uitvoeren. Denk maar aan onderhoud in verschillende gemeenten overal te lande, de Groene Boog, de Rotterdamsebaan, de N381 in provincie Drenthe, verschillende projecten op de N34 in Drenthe, het onderhoud van alle provinciale wegen in provincie Noord-Brabant en het Vechtdal in Zwolle. En dan hebben we nog niks gezegd over alle bedrijventerreinen, bedrijfshallen, parkeergarages en privéterreinen waar we markeringen hebben aangebracht.

Voor elke klus zetten we ook ons beste materieel en materiaal in. Het afgelopen jaar hebben we op verschillende vlakken geïnvesteerd in nieuwe machines, productinnovaties en veiligheidsmaatregelen. Deze trend hopen we volgend jaar te kunnen doorzetten om jullie optimaal van dienst te blijven staan.

Bedankt aan alle opdrachtgevers voor het vertrouwen in ons bedrijf. We staan volgend markeerseizoen opnieuw klaar voor jullie met een frisse dosis energie!