EEN STREEPJE VOOR

maak kennis met Van Velsen Reflectielijnen

Van Velsen Reflectielijnen

Voor iedere toepassing en voor iedere locatie een oplossing

Waar je ook bent, ons werk kom je overal tegen. Op wegen, fietspaden, parkeerplaatsen, perrons, sportterreinen en zelfs op luchthaven Schiphol zijn de lijnen, pijlen, strepen en vlakken aangebracht door de specialistische machines van Van Velsen Reflectielijnen. Dé marktleider op het gebied van wegmarkeringen met maar liefst 85 jaar ervaring.

Onze wegmarkeringen zorgen voor duidelijkheid en veiligheid. We brengen ze aan met kwalitatief hoogwaardige en gecertificeerde materialen door onze deskundige en gedreven vakmensen. Van Velsen Reflectielijnen, begonnen in de jaren dertig als eenmanszaak, is nu een allround specialist op het gebied van wegmarkeringen die ook buiten Nederland actief is.

Door onze jarenlange expertise in de markeerwereld zorgen wij voor een veilige begeleiding van het verkeer. Kwaliteit en vakmanschap zijn daar voor ons onlosmakelijk mee verbonden. Wij werken alleen met de meest innovatieve en kwalitatieve producten. Hiervoor werken wij nauw samen met verschillende partners.

Met het aanbrengen van wegmarkeringen en alles wat daarbij komt kijken, zijn wij groot geworden. Inmiddels kunnen wij ook op een groot aantal andere toepassingsgebieden ingezet worden. Voor iedere toepassing en voor iedere locatie vinden wij een oplossing. Deze gebieden lopen uiteen van vliegvelden, parkeergarages, bedrijfshallen en -terreinen tot aan stationsgebieden. En zelfs bij kunstprojecten is Van Velsen Reflectielijnen uitermate geschikt om mee samen te werken.

Van Velsen Reflectielijnen is een no-nonsense organisatie waarbij de opdrachtgever centraal staat. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent. Professionaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden een uitstekende service en komen onze afspraken na. We laten overbodige handelingen achterwege, zoeken altijd naar manieren om onze handelingen en processen te optimaliseren. Omdat wij het belangrijk vinden om in ons werk overbodige handelingen achterwege te laten, onze processen te blijven verbeteren en zo efficiënt mogelijk in te richten, laten wij al onze medewerkers continu met een LEAN-bril op naar hun werkzaamheden kijken.

Van Velsen Reflectielijnen is GECERTIFICEERD VOOR
  • BRL9142\02 - appliceren van wegmarkeringsmaterialen
  • CO2 Bewustcertificaat niveau 5
  • ISO 9001 - werken volgens kwaliteitssysteem KAM (Kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu)
  • VCA** - werken volgens VGMbeheerssysteem (Veiligheid, gezondheid en milieu)
“Voor iedere toepassing en voor iedere locatie vinden wij een oplossing.”

Ruim 80 jaar vakmanschap

Voor het ontstaan van Van Velsen Reflectielijnen gaan we terug naar 1935. In dat jaar gaf Cornelis van Velsen, eigenaar van een verf- en behangwinkel in Bodegraven, in zijn dorp de witte betonnen bermpaaltjes een ‘hoedje’ met oranje verf voor betere zichtbaarheid. Halverwege de jaren vijftig zette hij strepen op de weg met een eenvoudige, maar zelfontworpen machine die met een touw achter een personenwagen was vastgemaakt. Het werd immers drukker op de weg en door de strepen werd het verkeer beter geleid. In de jaren daarna heeft Van Velsen Reflectielijnen zich ontwikkeld tot een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van wegmarkeringen dat voor iedere toepassing en iedere locatie een oplossing heeft. Ons bedrijf ademt nog steeds het karakter en de kracht van een klein familiebedrijf; ook al zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 100 medewerkers. En zeer belangrijk: de pioniersgeest van toen is er ook nog!

KWALITEIT

Kwaliteit is het visitekaartje van Van Velsen Reflectielijnen. Daarom hebben wij ervoor gekozen dat zowel de kwaliteit van het markeringsproduct als de wijze van aanbrengen bij ons gecertificeerd zijn. Dat geldt overigens ook voor de kwaliteit van onze interne administratieve processen. Wij zijn daarom op verschillende gebieden gecertificeerd.

Medewerkers

Ervaring en vakmanschap vinden wij belangrijke eigenschappen. Wij zijn er trots op dat er in ons bedrijf een gezonde mix van jongere en oudere medewerkers is. De jonge mensen geven wij graag een plek in ons bedrijf. Wij leiden ze op en maken zo de jonge garde enthousiast voor ons vak. Al onze medewerkers zijn flexibel, oplossingsgericht en multi-inzetbaar. Wij zorgen ervoor dat zij de juiste opleidingen krijgen en natuurlijk ook op dat gebied bijblijven. Daar willen wij graag in investeren.

DUURZAAMHEID

Duurzaamheid staat bij Van Velsen Reflectielijnen op alle gebieden in de organisatie bovenaan op de agenda. Wij houden er niet alleen rekening mee bij het gebruik van onze producten, maar ook bij onze manier van werken, de aanschaf van ons wagenpark en materieel en zelfs onze thuisbasis wordt hierin meegenomen. Zo hebben wij op het parkeerterrein op het hoofdkantoor vier laadpalen neergezet voor de elektrische auto’s waar wij mee rijden.