Parkeergarages

maak kennis met de markeringen van VVR

In parkeergarages zorgen onze markeringen voor een efficiënte indeling van de parkeervakken én een veilige route in de parkeergarage. Daarnaast kunnen wij stroeve markeringen plaatsen op de hellingbanen en kunnen wij zelfs de gehele vloer van de parkeergarage voorzien van een geschikte markering. Geschikte markering kan bijvoorbeeld 2 componenten verf zijn of coating utiliteit.
 

Neem contact met ons op

TOEPASSING PARKEERGARAGES

Van Velsen Reflectielijnen
Van Velsen Reflectielijnen
Van Velsen Reflectielijnen
Van Velsen Reflectielijnen

KWALITEIT

Kwaliteit is het visitekaartje van Van Velsen Reflectielijnen. Daarom hebben wij ervoor gekozen dat zowel de kwaliteit van het markeringsproduct als de wijze van aanbrengen bij ons gecertificeerd zijn. Dat geldt overigens ook voor de kwaliteit van onze interne administratieve processen. Wij zijn daarom op verschillende gebieden gecertificeerd.

DUURZAAMHEID

Duurzaamheid staat bij Van Velsen Reflectielijnen  op alle gebieden in de organisatie bovenaan op de agenda. Wij houden er niet alleen rekening mee bij het gebruik van onze producten, maar ook bij onze manier van werken, de aanschaf van ons wagenpark en materieel en zelfs onze thuisbasis wordt hierin meegenomen. Zo hebben wij op de parkeerterreinen van onze panden laadpalen neergezet voor de elektrische auto’s waar wij mee rijden.