Terreinen

maak kennis met de markeringen van VVR

Met markeringen kunnen wij zorgen voor de routing en een veilige en efficiente indeling van bijvoorbeeld een parkeerterrein of andere soorten bedrijfsterreinen. Denk hierbij onder andere aan een terrein bestemd voor opslag. Ook leggen wij fiets- en looproaden voor mensen die gebruik maken van het terrein. Een van de producten die vaak gebruikt wordt voor terreinen is onder andere de wegenverf.

TOEPASSING TERREINEN

Van Velsen Reflectielijnen
Van Velsen Reflectielijnen

KWALITEIT

Kwaliteit is het visitekaartje van Van Velsen Reflectielijnen. Daarom hebben wij ervoor gekozen dat zowel de kwaliteit van het markeringsproduct als de wijze van aanbrengen bij ons gecertificeerd zijn. Dat geldt overigens ook voor de kwaliteit van onze interne administratieve processen. Wij zijn daarom op verschillende gebieden gecertificeerd.

DUURZAAMHEID

Duurzaamheid staat bij Van Velsen Reflectielijnen  op alle gebieden in de organisatie bovenaan op de agenda. Wij houden er niet alleen rekening mee bij het gebruik van onze producten, maar ook bij onze manier van werken, de aanschaf van ons wagenpark en materieel en zelfs onze thuisbasis wordt hierin meegenomen. Zo hebben wij op de parkeerterreinen van onze panden laadpalen neergezet voor de elektrische auto’s waar wij mee rijden.