Wegen

maak kennis met de markeringen van VVR

Op allerlei soorten wegen zetten wij markeringen voor de geleiding en regeling van al het verkeer op de weg, zoals bijvoorbeeld bij voorrangsregelingen snelwegen. En daarbij gaat het om verkeer zoals auto’s, fietsers en voetgangers. Het meest voorkomende product op de wegen is de koudplast.

Neem contact met ons op

 

TOEPASSING WEGEN


KWALITEIT

Kwaliteit is het visitekaartje van Reflectielijnen Van Velsen. Daarom hebben wij ervoor gekozen dat zowel de kwaliteit van het markeringsproduct als de wijze van aanbrengen bij ons gecertificeerd zijn. Dat geldt overigens ook voor de kwaliteit van onze interne administratieve processen. Wij zijn daarom op verschillende gebieden gecertificeerd.

DUURZAAMHEID

Duurzaamheid staat bij Reflectielijnen Van Velsen op alle gebieden in de organisatie bovenaan op de agenda. Wij houden er niet alleen rekening mee bij het gebruik van onze producten, maar ook bij onze manier van werken, de aanschaf van ons wagenpark en materieel en zelfs onze thuisbasis wordt hierin meegenomen. Zo hebben wij op ons parkeerterrein twee laadpalen neergezet voor de elektrische auto’s waar wij mee rijden.