ADVIES

maak kennis met de dienstverlening van VVR

Wij willen, zonder dat er ook maar één lijn getrokken is, meedenken met de klant. Wij geven graag advies over het hele traject en ook in een tender denken wij van A tot Z, streep voor streep mee.

Meedenken en advisering kan voor grote, maar zeker ook voor kleine projecten. Onze insteek is om de zorgen bij jou weg te nemen en dan is de omvang van een project niet belangrijk. Wij leveren maatwerk voor ieder project, of ze nu complex zijn of niet.

Wij luisteren goed naar jou en nemen je mee in de productkeuze. Wij zoeken het juiste product bij het project waarbij wij diverse aspecten zoals duurzaamheid en ondergrond in ogenschouw nemen.

Wij komen graag bij je langs om een opname te doen en daarna een een advies op maat uit te brengen. Hierin denken wij van het begin tot het einde van het project met je mee.

Onze offerte is maatwerk. Als wij overgaan tot uitvoering van de opdracht, plannen wij de werkzaamheden in overleg met jou in en is onze grootste zorg dat het project op tijd de eindstreep haalt.

 

Neem contact met ons op

 

 


Markeermachine met GPS

Bij Van Velsen Reflectielijnen beschikken wij als eerste markeerbedrijf in Europa over een markeermachine die uitgerust is met GPS. Hierdoor kunnen de belijningen door de machine met behulp van GPS-coördinaten worden aangebracht zonder dat handmatig of machinaal uitzetten vooraf nodig is. Als gebruik gemaakt wordt van de markeermachine met GPS kan sneller en efficiënter gewerkt worden en zijn er betere en veiligere arbeidsomstandigheden voor de markeerploegen.

Onderhoud markeringen

Voor een lang behoud van markeringen verrichten wij onderhoud aan door ons aangebrachte markeringen. De staat van de markering nemen wij op met een hiervoor op maat gemaakte applicatie. De gegevens worden op een inspectieformulier genoteerd met daarbij een plattegrond en foto’s van de situatie. Op die manier is goed duidelijk waar de markering zich bevindt en wat de staat ervan is. Wij brengen vervolgens advies uit, waarna wij met de opdrachtgever in overleg gaan om te bepalen of de markeringen hermarkeerd moeten worden.