ONTWERP

maak kennis met de dienstverlening van VVR

Heb je een ontwerp nodig voor de indeling van je (parkeer)terrein, bedrijfshal, loods of parkeergarage? 

Door onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van markeringen maken wij voor jou een ontwerp op maat dat aansluit bij de praktijk en dat voldoet aan de geldende richtlijnen en regelgeving.

In het ontwerp zorgen wij voor de routing en een veilige en efficiente indeling in ieder toepassingsgebied. Wij houden in het ontwerp rekening met de benodigde draaicirkels, figuraties en afmetingen.

 

Neem contact met ons op

 

 

 

 


Markeermachine met GPS

Bij Van Velsen Reflectielijnen beschikken wij als eerste markeerbedrijf in Europa over een markeermachine die uitgerust is met GPS. Hierdoor kunnen de belijningen door de machine met behulp van GPS-coördinaten worden aangebracht zonder dat handmatig of machinaal uitzetten vooraf nodig is. Als gebruik gemaakt wordt van de markeermachine met GPS kan sneller en efficiënter gewerkt worden en zijn er betere en veiligere arbeidsomstandigheden voor de markeerploegen.

Onderhoud markeringen

Voor een lang behoud van markeringen verrichten wij onderhoud aan door ons aangebrachte markeringen. De staat van de markering nemen wij op met een hiervoor op maat gemaakte applicatie. De gegevens worden op een inspectieformulier genoteerd met daarbij een plattegrond en foto’s van de situatie. Op die manier is goed duidelijk waar de markering zich bevindt en wat de staat ervan is. Wij brengen vervolgens advies uit, waarna wij met de opdrachtgever in overleg gaan om te bepalen of de markeringen hermarkeerd moeten worden.