Projectbegeleiding

maak kennis met de dienstverlening van VVR

Heb je een complexe markeringsopgave? Er staat een projectbegeleider van VVR klaar om jouw opdracht tot een goed einde te brengen.

Door onze jarenlange ervaring en expertise zorgen wij voor de juiste en beste benadering van een project. Wij kunnen je ondersteunen in bijvoorbeeld het maken van een lean planning, een faseringsplan of in de afsteming met de omgeving.

Gedurende de uitvoering bewaakt de projectbegeleider de voortgang en de kwaliteit van de werkzaamheden en stuurt waar nodig bij. Daarnaast zorgt de projectbegeleider voor de communicatie met de opdrachtgever waarbij de opdrachtgever wordt voorzien van de laatste informatie.

Neem contact met ons op

 

 


Markeermachine met GPS

Bij Van Velsen Reflectielijnen beschikken wij als eerste markeerbedrijf in Europa over een markeermachine die uitgerust is met GPS. Hierdoor kunnen de belijningen door de machine met behulp van GPS-coördinaten worden aangebracht zonder dat handmatig of machinaal uitzetten vooraf nodig is. Als gebruik gemaakt wordt van de markeermachine met GPS kan sneller en efficiënter gewerkt worden en zijn er betere en veiligere arbeidsomstandigheden voor de markeerploegen.

Onderhoud markeringen

Voor een lang behoud van markeringen verrichten wij onderhoud aan door ons aangebrachte markeringen. De staat van de markering nemen wij op met een hiervoor op maat gemaakte applicatie. De gegevens worden op een inspectieformulier genoteerd met daarbij een plattegrond en foto’s van de situatie. Op die manier is goed duidelijk waar de markering zich bevindt en wat de staat ervan is. Wij brengen vervolgens advies uit, waarna wij met de opdrachtgever in overleg gaan om te bepalen of de markeringen hermarkeerd moeten worden.