ROBOT PLOTTER

Wij zorgen dat uw project de eindstreep haalt

Met behulp van de Robot Plotter kunnen wij voor jou de markeringen snel en efficiënt uitzetten. De automatisch gestuurde robot kan op vrijwel elke ondergrond gebruikt worden. Wij voeren de coördinaten in van de lengtemarkeringen en de robot kan tot wel acht uur aan het werk.

Ook is het mogelijk om met behulp van de bijbehorende afstandsbediening markeringen in te meten. Deze gegevens kunnen dan weer gebruikt worden om op een later moment (na het asfaltonderhoud) de markeringen uit te zetten.

Voorheen moest het uitzetwerk uitgevoerd worden door meerdere personen, nu kan dit door één persoon worden uitgevoerd. De robot is licht en handzaam waardoor deze eenvoudig te transporteren is. Het is zelfs mogelijk om eerder te starten met uitzetten op warm asfalt!

 

Neem contact met ons op

 

 

 

Voordelen
  • Sneller en efficiënter uitzetten
  • Geen hoofdmaatvoering meer nodig
  • Uitzetten op warm asfalt
  • Eenvoudig te transporteren

Projecten en toepassingen


Markeermachine met GPS

Bij Van Velsen Reflectielijnen beschikken wij als eerste markeerbedrijf in Europa over een markeermachine die uitgerust is met GPS. Hierdoor kunnen de belijningen door de machine met behulp van GPS-coördinaten worden aangebracht zonder dat handmatig of machinaal uitzetten vooraf nodig is. Als gebruik gemaakt wordt van de markeermachine met GPS kan sneller en efficiënter gewerkt worden en zijn er betere en veiligere arbeidsomstandigheden voor de markeerploegen.

Onderhoud markeringen

Voor een lang behoud van markeringen verrichten wij onderhoud aan door ons aangebrachte markeringen. De staat van de markering nemen wij op met een hiervoor op maat gemaakte applicatie. De gegevens worden op een inspectieformulier genoteerd met daarbij een plattegrond en foto’s van de situatie. Op die manier is goed duidelijk waar de markering zich bevindt en wat de staat ervan is. Wij brengen vervolgens advies uit, waarna wij met de opdrachtgever in overleg gaan om te bepalen of de markeringen hermarkeerd moeten worden.